Programmaoverzicht seizoen 2023/24

Klassiek in De Ronde Venen organiseert kamermuziekconcerten en stimuleert de belangstelling voor klassieke muziek in kleine bezetting in de gemeente De Ronde Venen.

Scroll naar beneden of klik op de foto voor meer informatie over het concert.

Zondag 8 oktober 2023

Zondag 21 januari 2024

Zondag 24 maart 2024

Oleg Lysenko

David Kuyken jr. & Friends

David Kuyken heeft zijn bachelor klassiek slagwerk gedaan aan het Conservatorium van Amsterdam, waar hij naast marimba ook les heeft gekregen op alle slagwerkinstrumenten van het orkest. In 2021 heeft hij zijn diploma behaald aan het Conservatorium van Amsterdam. Sinds 2021 studeert hij voor zijn master klassiek slagwerk aan Codarts Rotterdam. Deze middag zal David prachtige solo’s laten horen op de marimba, maar ook samen met zijn vrienden u een spetterende middag bezorgen. Klik voor meer informatie op de foto.

Aanvang: 14.30 uur

Locatie: De Morgenster, Herenweg 253 Vinkeveen

Pergolesi Ensemble

Het Pergolesi Ensemble doet jaarlijks terugkerende uitvoeringen van Pergolesi’s welbekende Stabat Mater. De concerten zijn geconcentreerd rond Pasen. Dit project staat onder leiding van de alt Marianne Selleger. Naast haar zingt sopraan Wendeline van Houten. Bijzonder bij het begeleidend instrumentaal ensemble is dat er saxofoons in plaats van strijkers gebruikt worden. Het Stabat Mater van Pergolesi staat altijd centraal op het programma, maar kan aangevuld worden met werken in dezelfde sfeer. Klik voor meer informatie op de foto of kijk op www.pergolesi.nl

Aanvang: 14.30 uur

Locatie: De Morgenster, Herenweg 253 Vinkeveen


Programmaoverzicht seizoen 2022/23

Trio Centella

Dit concert heeft reeds plaatsgevonden

Jong talent uit Oekraïne (nieuwjaarsconcert)

Dit concert heeft reeds plaatsgevonden

Duo Basilova/Parfenova

Dit concert heeft reeds plaatsgevonden

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *